Om Oss

Ingen oppdrag er for små eller for stor, vi hjelper deg!

«Vårt opphav» startet allerede i 1991 som et enkeltpersonsforetak før John Egil Tørset tok det videre til ASet som er nå. I dag er det Eirik Tørset som leder an. Etter mange fornøyde kunder og gode år ble foretaket omdannet til Tørset Marlerservice AS. I styret sitter i dag Olve Røen, Georg Lorgen, John Egil Tørset, Eirik Tørset og Jan Egil Grytbakk.

Vårt mål er å være en totalleverandør innen malerarbeid samtidig som vi sørger for å være en reell partner i arbeidet og ikke bare en som utfører jobben. Måten vi gjør dette på er ved å kombinere kompetanse og gammeldags hardt arbeid med teknologi.

Rent tørt bygg prinsipp
Vi opplever at vi får mye skryt for at vi er ryddige og forlater prosjektet uten klager på rot og søl. Det tyder på at det er aktører som ikke lever opp til den standarden man burde kunne forvente når man betaler noen for en tjeneste. Vi har investert store summer i utstyr og kompetanse for å kunne være så effektive, ryddige, rene og minst mulig i veien under arbeidet. Vi måler oss selv på hvordan både jobben og stedet ser ut etter fullført prosjekt.

Hvorfor skal du velge oss?
Først og fremst er vi hyggelig gjeng som også vet at jobb er jobb. Poenget er at vi ikke bare gjør en god jobb, men at vi leverer en fullkommen tjeneste som ebber ut i en god opplevelse når jobben er gjort. Vi leverer til avtalt tid og sørger for at hele prosessen er profesjonell og behagelig.

Vi elsker det vi driver med og lar det synes i jobben vi gjør.

 

Lest nok eller noe du lurer på?